제목 | 코로나19(COVID-19)의 세계적 유행 속에 영양과 암 예방 전략 |
---|---|
이름 | 관리자 |
작성일 | 2020-04-08 |
첨부파일 |
|
코로나바이러스의 세계적 유행과 이 불확실한 시대 동안, 영양처럼 우리가 알고 있는 것과 우리가 조절할 수 있는
것에 초점을 맞추는 것이 중요합니다.
적절한 위생을 유지하고 활동적인 자세를 유지하는 AIRC의 뉴 아메리칸 플레이트 모델(New American Plate)
을 따르면서 똑똑한 쇼핑으로우리가 먹는 음식과 몸에 영양을 공급하는 방법을 책임질 수 있습니다.
똑똑하게 쇼핑하자.
여기 다음 번 쇼핑을 할 때 사용할 수 있는 간단하고 효과적인 몇 가지 팁이 있습니다.
- 쇼핑을 시작하기 전에 카트나 바구니를 세정제 물티슈를 사용하여 닦으십시오.
- 다른 사람들과 접촉을 피하기 위해 상점에 덜 자주 가십시오. 코로나19(COVID-19)에 걸릴 수 있는 고위험군인 노들을 위해 많은 대형 유통업체들이 특별한 시간을 도입해서 그들이 보다 편안하게 쇼핑 할 수 있게 되었습니다.
- 물리적인 거리를 두십시오. 외출시 다른 사람과의 거리를 6피트 이상 유지하십시오. 많은 사람들이 사용하는 셀프 계산대 역을 피하고 대신 다른 외부의 노출을 제한하기 위해 점원에게로 가십시오.
AIRC의 뉴 아메리칸 플레이트를 기억하세요.
AIRC의 뉴 아메리칸 플레이트의 중심에는 다채로운 색채의 야채, 과일, 통고물, 콩이 있습니다. 이러한 음식을 먹으면 우리 몸에 섬유질, 비타민, 미네랄, 식물성 화확물질을 공급할 수 있어 건강을 유지하고 암을 예방할 수 있습니다.
야채와 과일
- 신선한 야채와 과일은 항상 건강한 식단의 일부 이지만 냉동 농산물은 더 긴 유통기한을 가진 영양가 있고 비싸지 않은 선택이기도 합니다. 냉동 농산물은 농산물의 영양 성분이 최고점에서 급속 냉동되므로 필수 비타민과 미네랄을 놓치지 않을 수 있습니다. 여러분은 냉동 야채를 스프, 스튜, 한그릇 요리와 캐서롤에 추가 할 수 있습니다. 냉동 과일은 스무디에 넣거나 아침 오트밀과 혼합하기에 좋습니다.
- 통조림 야채와 과일을 잊지 마십시오. 이 옵션을 선택하는 경우 소금이 첨가되지 않은 물로 된 통조림 야채와 설탕이 첨가되지 않은 100% 천연 주스로 된 통조림 과일을 찾으십시오. 통조림 야채와 괄은 섬유질, 비타민, 미네랄을 제공하기 위해 어떤 식사에든 첨가할 수 있습니다. 예를 들어, 통조림 토마토에는 비타민C, 비타민E, 칼륨, 섬유질을 포함한 다양한 영양소가 포함되어 있습니다. 통조림 토마토는 또한 강력한 산화 방지제인 베타 카로틴과 리코펜이 함유되어 있습니다.
- 신선한 과일과 채소를 선택하는 경우 유통기한이 긴 식품에는 당근, 샐러리, 피망, 양배추 및 콜리플라워가 포합됩니다. 여러분이 계산대에 계속 포함할 수 있는 다른 것들로는 감귤류, 사과, 토마토, 감자, 마늘, 양파 등이 있습니다. 무지개 색깔의 읨식을 먹는 것을 목표로 하십시오!
통 곡물
- 오트밀, 현미, 퀴아노, 100% 통밀 빵과 같은 통 곡물을 선택하십시오. 통 곡물은 가공 곡물보다 건강할 뿐만 아니라 더 많은 섬유질과 영양분을 공급하여 배부르게 유지시켜 줍니다. 연구에 따르면 통 곡물 섭취는 대장암 예방에도 도움이 됩니다.
- 통 곡물을 다양한 방법으로 사용할 수 있습니다.-스프, 샐러드, 볶거나 정제되 곡물을 필요로 하는 모든 조리법에서 대체물로 사용할 수 있습니다. 통 곡물은 일반적으로 유통기한이 길기 때문에 여러분의 빠른 통 곡물 선개을 위해 오트밀, 퀴노아, 현미, 통 곡물 파스타를 식료품 저장실에 보관할 수 있습니다.
단백질
- 생선, 닭고기 및 칠면조와 같은 저지방 단백ㅈ질과 함께 콩, 렌즈콩, 견과류, 씨앗류는 모두 손에 넣을 수 있는 훌륭한 옵션이고, AICR의 뉴 아메리칸 플레이트에 또한 적합합니다. 통조립이나 말린 콩과 렌즈 콩, 호두나 아몬두와 같은 무염 견과류 또는 땅공, 아몬드, 캐슈 버터와 같은 견과류 버터를 선택하십시오. 다른 양질으 ㅣ단백질 공급원은 물로 담근 통조림 계란과 참치를 포함합니다.
적절한 위생 습관
적절한 위생 습관은 세균과 박테리아에 대한 가장 큰 방어책 중 하나입니다. 여기 실천해야 할 몇 가지 좋은 습관들이 있습니다:
- 손을 자주 씻으십시오. 최상의 결과를 얻으려면 뜨거운 물과 비누로 최소 20초 이상 문지르십시오.
- 접촉하게 되는 표면을 깨끗하게 하십시오. 항균 세정제를 사용하여 바닥, 테이블, 카운터 상판을 청소하십오.
계속 움직이세요
신체 활동을 하면 암 위험을 줄이는 것을 포함하여 여러가지 건장상의 이점을 가지고 있습니다. 여기 활동하기 위한 몇가지 지침이 있습니다:
- 더 많이 걷고 덜 앉으십시오. 다양한 활동을 통해 일주일에 최소 150분 이상의 적당한 신체 활동을 목표로 삼으십시오. 창의력을 발휘하십시오.-계단을 오르락 내리락 하거나 역기 대신에 통조림 콩 또는 야채 같은 일반적인 가정용 물건을 사용하십시오.
- 4월 한달동안 , AICR은 AICR의 온라인 스트라바 클럽(http://www.aicr.org/strava/) 을 통해 개인이 매주 150분씩 "활동하기"에 도전하고 있습니다. 나이와 체력 수준에 상관 없이, 이 도전은 모든 사람들에게 열려 있습니다! 여러분의 활동을 추적할 수 있고, 친구나 가족과 연결하며 동기부여를 유지할 온라인 커뮤니티의 일부가 될 수 있습니다. 스트라바에 대해 자세히 알아보고 여기서 도전에 참여하는 방법을 알아보십시오.
이 어려운 시기가 많은 도전을 제시 하지만, 건강을 유지하기 위해 생활 습관을 유지하거나 향상 시키는데 집중할 수 있습니다. 이번 기회에 새로운 요리법을 실험해 보고, 새로운 활동을 시도하고, 가족과 친구와 컴퓨터를 이용하여 가상으로 연결시켜 보십시오!
During the coronavirus pandemic and these uncertain times, it is important to focus on what we know and what we can control ? like nutrition! We can take charge of what we eat and how we nourish our body by shopping smart, following AICR’s New American Plate model, practicing proper hygiene and staying active.
Shop Smart
Here are a few simple and effective tips for when you head out for your next shopping trip.
Use sanitizer wipes to clean your cart or basket before you start shopping.
Go to the store less often to avoid contact with others. Many major retailers have incorporated special hours for seniors, who are at high-risk for contracting COVID-19 so that they can shop more comfortably.
Practice physical distancing. If you are out, keep at least 6 feet between you and other people. Avoid self-check-out stations that are used by many people and go to a cashier instead to limit exposure to different surfaces.
Keep in Mind AICR’s New American Plate
At the center of AICR’s New American Plate is a variety of colorful vegetables, fruits, whole grains and beans. Eating these foods will provide your body with fiber, vitamins, minerals and phytochemicals, which can help you stay healthy and protect against cancer.
Vegetables and Fruit
Fresh vegetables and fruit have always been part of a healthy diet, but frozen produce is also a nutritious, inexpensive option with a longer shelf-life. Frozen produce is flash frozen at the peak of the produce’s nutritional quality, so you won’t miss out on essential vitamins and minerals. You can add frozen veggies to soups, stews, one-pot meals and casseroles. Frozen fruit is great to throw into a smoothie or mix with your morning oatmeal.
Don’t forget about canned vegetables and fruit. If you are choosing this option, look for vegetables canned in water with no added salt and fruit canned in 100% natural juice with no added sugars. Canned veggies and fruit can be added to any meal to provide fiber, vitamins and minerals. For example, canned tomatoes contain a variety of nutrients including vitamins C and E, potassium and fiber. They are also loaded with the powerful antioxidants beta-carotene and lycopene.
If you are choosing fresh fruits and veggies, some of those with a longer shelf life include carrots, celery, bell peppers, kale and cauliflower. Others that you can keep on your counter include citrus fruits, apples, tomatoes, potatoes, garlic and onions. Aim to eat a rainbow of colors!
Whole Grains
Choose whole grains like oatmeal, brown rice, quinoa and 100% whole-wheat bread. Whole grains are not only healthier than processed grains, but provide more fiber and nutrients to help keep you full. Research shows that eating whole grains also helps protect against colorectal cancer.
You can use whole grains in a variety of ways ? toss them into soups, salads and stir-fry or use them as a substitute in any recipe that calls for a refined grain. Whole grains typically have a long shelf life, so you can keep oatmeal, quinoa, brown rice and whole grain pasta in your pantry for a quick, go-to whole grain option.
Protein
Beans, lentils, nuts and seeds, along with lean proteins such as fish, chicken and turkey, are all great options to have on hand and also fit into AICR’s New American Plate. Choose canned or dried beans and lentils, a variety of unsalted nuts like walnuts or almonds, and nut butters such as peanut, almond or cashew butter. Other high-quality protein sources include eggs and tuna canned in water.
Practice Proper Hygiene
Practicing proper hygiene is one of the biggest defenses against germs and bacteria. Here are some good habits to practice:
Wash your hands frequently. Be sure to scrub for at least 20 seconds with hot water and soap for best results.
Clean surfaces that you come into contact with. Use anti-bacterial cleansers to clean floors, tables and counter tops.
Keep Moving
Being physically active has numerous health benefits, including reducing your cancer risk. Here are some guidelines for staying active:
Walk more, sit less. Aim to get at least 150 minutes per week of moderate physical activity per day through a variety of activities. Get creative ? walk or run up and down the stairs or try using common household objects such as canned beans or veggies in place of weights.
During the month of April, AICR is challenging individuals to “Get Active” for 150 minutes every week through AICR’s online Strava Club. No matter your age or fitness level, this challenge is open to everyone! You can track your activities, connect with friends and family and be part of an online community that will keep you motivated. Learn more about Strava and how to join the challenge here.
While this difficult time presents many challenges, we can focus on maintaining or improving our lifestyle habits to stay healthy. Take this opportunity to experiment with new recipes, try new activities and virtually connect with family and friends!
URL : https://www.aicr.org/resources/blog/nutrition-and-cancer-prevention-strategy-amidst-the-covid-19-pandemic/