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제목 커피와 암발병 위험에 대하여
이름 관리자
작성일 2018-05-08
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Recent headlines have brought coffee back into the health spotlight. So, what are the real health benefits and risks of this delicious beverage? We break down the latest research on coffee and cancer and why it’s making news again.

The Research

Coffee contains a variety of compounds that, in lab studies, can block carcinogens, reduce cancer cell growth and promote cancer cell death. This matters because if these effects hold true in humans, even a small benefit from coffee could significantly impact Americans’ health with over 60% of U.S. adults drinking coffee daily, according to a National Coffee Association survey.

In epidemiological studies, individuals who drank coffee had lower risk of a number of cancers. Our latest review of the evidence concluded that drinking coffee probably reduces risk for endometrial and liver cancer.  Some studies have also suggested that coffee may decrease risk of other cancers, such as prostate, oral and colon, though more research is required to determine if these are cause and effect associations. In addition, several large studies have found that coffee drinkers live longer than non-coffee drinkers and have a lower risk of dying from any chronic disease.

The Headlines

Recently, a Los Angeles County Superior Judge has ruled that all coffee shops and sellers in the state of California must label their product and warn their consumers about potential cancer risk from drinking coffee.   The justification is that acrylamide, which is found in roasted coffee beans, has been linked to cancer in rats. According to the World Health Organization (WHO), acrylamide is found in many food items including french fries, potato chips, bread, corn, breakfast cereals, poultry and fish. Although acrylamide increases cancer risk for lab animals at higher doses, the studies that have measured levels of acrylamide in the blood in humans, including in high coffee consumers, have shown no hint of increased cancer risk.

The Takeaway

There are hundreds of epidemiological studies on coffee and cancer and essentially none suggest increased cancer risk. Coffee and smoking should not have similar warning labels. Those who like drinking coffee should have no concerns. 

It’s important to remember, though, that coffee with lots of added sugar, syrups and fat turns a no-calorie beverage into a dessert. AICR’s research shows that sugary beverages lead to overweight and obesity, which in turn increases risk for 11 types of cancer. Avoid calorie-loaded lattes and blended coffee drinks and be skimpy with additions like cream and sugar. Get more tips on preparing the perfect cup coffee and learn about the research at AICR’s Foods that Fight Cancer.

출처 :https://www.aicr.org/news/coffee-and-your-cancer-risk/ 



최근의 헤드라인들은 커피를 다시 건강에 관한 스포트 라이트로 가져 왔습니다. 그럼 이 맛있는 음료의 실제 건강상의 유익함과 위험은 무엇일까요? 우리는 커피와 암에 관한 최신 연구와 왜 그것이 다시 뉴스가 되고 있는지 분석합니다.

연구

실험실 연구에서 커피는 발암 물질을 차단하고 암세포 성장을 감소 시키며 암세포 사망을 촉진시킬 수있는 다양한 화합물이 함유되어 있습니다. 이 같은 결과가 인간에게도 유효하다면 이것은 중요한 사항입니다. 심지어 커피에서의 작은 이익이 커피를 매일 마시는 미국 성인의 60% 이상의 미국인들의 건강에 확실한 영향을 끼칠 수 있기 때문입니다.

역학 연구에서 커피를 마신 사람들은 많은 암 위험이 낮았습니다. 우리의 최신 연구 결과는 커피를 마시는 것이 자궁 내막 암과 간암의 위험을 감소 시킨다는 결론을 내렸습니다.

일부 연구에서는 커피가 전립선, 구강 및 결장과 같은 다른 암의 위험을 감소시킬 수 있다고 제안했으나 이것이 원인과 결과의 연관성이 있는지를 결정하기 위해서는 더 많은 연구가 필요합니다. 또한 몇몇 대형 연구 결과에 따르면 커피를 마시는 사람은 커피를 마시지 않는 사람보다 오래 살며 만성 질환으로 사망 할 위험이 적다는 것을 발견했습니다.

헤드 라인

최근 로스 앤젤레스 카운티 고등 판사는 캘리포니아 주에 있는 모든 커피 숍과 판매자들은 그들의 소비자들에게 커피를 마심으로서 잠재적인 암위험에 대하여 경고하는 라벨을 붙여야만 한다고 판결했습니다.

평결은 볶은 커피 원두에서 발견되는 아크릴 아마이드가 쥐들에게서 있는 암과 관련이 있다는 것입니다. 세계 보건기구 (WHO)에 따르면, 아크릴 아마이드는 감자 튀김, 감자 칩, 빵, 옥수수, 아침 시리얼, 가금류 및 생선을 비롯한 많은 식품 품목에서 발견됩니다. 아크릴 아마이드가 고용량에 있는 실험용 동물의 암 위험을 높여 주지만, 높은 커피 소비자들을 포함하여 인간의 혈액에서 아크릴마이드의 수치를 측정한 연구들는 암위험이 증가되었다는 어떤 힌트도 나타내지 않고 있습니다.

테이크 아웃

커피와 암에 대한 역학 연구는 수 백 가지가 있으며 실제적으로 누구도 암 위험이 증가되었다는 것을 제시하지 않습니다. 커피와 흡연에 같은 경고 라벨이 있어서는 안됩니다. 커피를 마시는 것을 좋아하는 사람들은 걱정할 필요가 없습니다.

그러나 설탕, 시럽 및 지방이 많이 첨가 된 커피는 무 칼로리 음료를 디저트로 바뀐다는 것을 기억하는 것이 중요합니다. AICR의 연구에 따르면 설탕이 함유 된 음료는 과체중과 비만으로 이어져 11 가지 암 종류의 위험이 증가합니다. 칼로리가 가득한 라떼와 혼합 된 커피 음료를 피하고 크림과 설탕과 같은 첨가물을 적게 하세요. AICR의 Foods that Fight Cancer에서 완벽한 커피를 준비하는 팁을 얻고 연구에 대해 알아보세요.